Service & Onderhoud

Wij van LugtersDakonderhoud houden ons ook bezig met alles wat met service & onderhoud te maken heeft, Denk hierbij aan de volgende zaken: Dakinspectie, Dakreparatie, Daklekkage, Stormschade, Verouderen Dakconstructie, Nokvorsten, Lood en daarbij horende voegwerk, En nog veel meer!

 

Heeft u last van Daklekkage? Neem direct contact met ons op

Heeft u last van een daklekkage? Bij een daklekkage is het belangrijk om snel te handelen, om te voorkomen dat er verdere schade, hogere kosten en eventueel gevaarlijke situaties ontstaan. Wilt u direct geholpen worden zijn wij 24/7 Bereikbaar om uw lekkage op te lossen.

Advies & Staat van u dak laten controleren? vraag een dakinspectie aan

Wilt u de staat van uw dak weten? Of het nu een plat of een hellend dak is, daarvoor kunt u altijd contact opnemen met LugtersDakonderhoud. Door onze vakkundige dakdekkers kunt u ervan uitgaan dat u een goed inzicht krijgt in de staat van uw dak, tijdens een dakinspectie. U komt dan namelijk te weten of uw dak last heeft van Toekomstige lekkages, of dat u dak beschadigd is of achterstallig onderhoud vertoont, waarbij uw dak mogelijk bij het einde van zijn levensduur is.

Wij voeren een dakinspectie altijd gratis uit, op de dag en tijd dat het u het beste uitkomt. Onze dakinspecties worden altijd ondersteund met foto’s, waarbij mocht het nodig blijken u van ons een vrijblijvende offerte krijgt om uw dak weer in de juiste staat te krijgen. 

-Daklekkage als gevolg van gescheurd bitumen, kapotte of verschoven pannen of gebroken- nokvorsten

-Aantasting van dakpannen door mos, vuil of algen-

-Verrotting van houtwerk en/of isolatiemateriaal, met verzakking van uw dak tot gevolg-

Vocht en schimmel op uw plafond en uw binnenmuren


Gegevens

Lugters Dakonderhoud