Schoorsteenreparatie laten uitvoeren?

Dan zit je bij Lugters Dakonderhoud precies goed. Wij merken dat mensen geregeld te maken hebben met problemen aan de schoorsteen. Bijvoorbeeld als gevolg van ouderdom, onverwachte schade of een brand. In al deze situaties vormt schoorsteenreparatie de oplossing van het probleem. Binnen de kortste keren werkt alles weer vanouds en ziet het er goed verzorgd uit.

 

 

Voordelen van een Professionele Schoorsteenreparatie.

Bij Lugters Dakonderhoud staan we voor professionele schoorsteenreparatie.


 Veel kennis: Dankzij veel ervaring in het vak hebben we intussen veel kennis weten te verzamelen. Zo zien we bijvoorbeeld geregeld dat scheurvorming in het metselwerk de oorzaak is van een lekkage in de schoorsteen. Ook is er geregeld sprake van een volledig weggesleten kop. Bij dergelijke situaties weten we precies hoe we ermee om moeten gaan.

• Snelle schoorsteenreparatie: Verder merken we dat er geregeld behoefte is aan snelle schoorsteenreparatie. Zeker wanneer er echt sprake is van overlast. Wanneer de schoorsteen bijvoorbeeld niet meer normaal functioneert. In dergelijke gevallen zetten we alles op alles om zo snel mogelijk bij je langs te komen. Daarmee kiezen we voor een snelle én hoogwaardige vorm van schoorsteenreparatie.

 


Gegevens

Lugters Dakonderhoud