Renovatie Bitumendak & Pannendak

Na inspectie zullen we u advies geven over uw dak, indien dakbedekking of pannendak erg verouderd is of niet te repareren lekkage heeft, raden wij aan u een renovatie aan uw dak uit te laten voeren.

Pannendaken.

Wij van Lugtersdakonderhoud zijn gespecialiseerd in pannendaken, Meest voorkomde lekkage komt door de Nokvorsten. Nokken hebben van oorsprong een beschermende functie. Het gaat hier om de dakpannen op de bovenste, scherpe lijn van het dak. Dit is een vrij kwetsbare locatie. Om problemen met je dak te voorkomen, is het daarom cruciaal dat nokken van de hoogste kwaliteit zijn. En dat ze op geen enkele manier met zwakke plekken te maken hebben.

Onze Voordelen:

• Minimale kans op lekkages: Goed gelegde nokvorsten minimaliseren de kans op lekkages. Dit heeft namelijk alles te maken met de functie als sluitstuk. Een nokvorst zorgt ervoor dat er geen ongewenste ruimte tussen dakpannen meer over blijft. Dit betekent dat het ook vuil zoveel mogelijk weghoudt van direct contact met het dak. Al met al dus een belangrijke rol voor de nokken.

• Optimale stabiliteit dak: Verder zorgen nokken ook nog voor een optimale stabiliteit van het dak. In veel gevallen zal je zien dat ze precies op het middelpunt van het dak liggen. Ze verbinden als het ware de beide helften van het dak. Daarmee bevordert het de stabiliteit. Nog een reden dat je minder problemen aan het dak mag verwachten.

Bitumen Daken.

Ook in bitumineuze dakbedekkingen zijn wij in gespecialiseerd. Wij van Lugters DakOnderhoud zijn vakkeundig en perfectief, in het plaatsen van bitumdakbedekkingen.

Meest voorkomde lekkages bij bitumendaken zijn: afvoeren, en lasnaat. Bij het inwerken van dakbedekking worden lagen opelkaar gelegd en op gebrand. Als dat niet goed gebrand is kan het na jaren loskomen en gaan lekken.Gegevens

Lugters Dakonderhoud